diumenge, 11 de març del 2007

ASSAGEM CADA DILLUNS DE 20:30h- 22:00h al NOU SALAMANDRA de L'Hospitalet (Avda del Carrilet)

30 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, gente!!
Bueno, vamos a ver.. El nombre que voy a proponer a continuación lo estuvimos comentando en el encuentro del pasado mes de Febrero que hubo en Girona.
El nombre sería GospeL'Hearts, y con él quisimos encontrar alguna alusión a la procedencia de nuestro coro (L'Hospitalet)
La palabra "Hearts", si os parece como muy ñoña la podemos cambiar por cualquier otra que se os ocurra, siempre y cuando sea éste el nombre que elijamos.
Bueno, pos hale... nada más, guapos y guapas, hasta mañanita!!!
(Soy la primera participante? Y eso no tiene premio? Sí? No?...jejeje)
Mónica.

Anònim ha dit...

La idea de mostrar la procedència és bona, m'agrada; potser canviaria això de Hearts per Hats? i anar amb barrets o amb alguna cosa al cap a les actuacions?

GospeL'Hats.

No sé si té massa sentit, però no sona malament.

Mercè

Unknown ha dit...

Hola gospitalencs!!
doncs a mi GospeL'Hearts em sona molt bé, no crec que sigui nyonyo ni res, trobo que per ser la primera proposta està molt, molt encertada!
Jo no tinc pas una proposta millor, així que per mi endavant.

Esther

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Hola a tots,
La idea d'incloure L'H en el nom em sembla bona.
Altres possibilitats en la mateixa línia podrien ser:
- GospeL'Home
- GospeL'Hot
Animeu-vos a noves propostes!!!
Quantes més n'hi hagi, més fàcil serà triar la que més agradi.

Carme

Anònim ha dit...

Hola a tots i totes,

A mi també em sembla molt bé integrar L'H al nom. I de moment gospeL'Hearts em sona bé. No se m'acut cap altre nom (el meu anglès is very limitado).

Un cop triat el nom em comprometo a fer vàries propostes de logo, si us sembla bé, que podríem fer servir per a la nostra indumentària gospeliana. Proposo: texans i samarreta negra amb el logo (les noies podríem portar-la de diferents formes, segons l'estil: sense mànigues, de tirant estret, de tirant ample, màniga tres quarts,.... i els nois convencional (més que rés que si la porten sense màniques es notarà que venim d'Hohpitalé)

Anònim ha dit...

Ei... que no he firmat.

Montse

Unknown ha dit...

Hola gent,

Abans de saber la vostra proposta, a mi se m'havien acudit un parell de noms com ara Rauxa Gospel o Gospel Spirits, però el de GospeL'Hearts trobo que està molt bé.

També m'ha agradat la idea de la Montse de portar texans i semarreta negra, sobretot per la comoditat. Una altra idea seria la d'anar tots negres, però potser ja hi ha massa cors que vesteixen així.

Bé, ja ho anirem decidint. Fins després.

Núria

Anònim ha dit...

Hola noiets i noietes,

torno a ser la Montse... és que li vaig donant voltes al nom i penso que, tot i que m'agrada més com sona gospeL'Hearts, trobo que tindria més sentit en singular: "cor" pel doble significat. En plural em recorda a la presentadora d'aquells programes del cor (corazon de verano, de otoño...): - buenas tardes corazones...
véase
www.grec.net/home/cel/dicc.htm

Anònim ha dit...

Hola noiets i noietes,

torno a ser la Montse... és que li vaig donant voltes al nom i penso que, tot i que m'agrada més com sona gospeL'Hearts, trobo que tindria més sentit en singular: "cor" pel doble significat. En plural em recorda a la presentadora d'aquells programes del cor (corazon de verano, de otoño...): - buenas tardes corazones...
véase
www.grec.net/home/cel/dicc.htm

Anònim ha dit...

Hola, soc un Gospelut, vestit amb pantalons negres i camisa vermella. Ah! i el barret de Blues Brothers amb les corresponents ulleres.

Toma ya!!

Anònim ha dit...

Hello everybody!

Tras el debate de ayer noche, regado con unas cervecitas, han venido a mi mente los siguientes nombres:

* Gospel Power
* Bojos pel Gospel
* Oh Happy Day!
* Gospeltalet
* City of Gospel
* Go Gospel!

Todo y que mi favorito sigue siendo GospeL'Hearts -creo que tiene gancho, pasión, grandes posibilidades para hacer un logo que aplicar en camisetas, pegatinas, pancartas para los fans,... ;-) Esto último es broma, pero todo lo demás es serio, serio!

Incluso puede tener un eslógan de acompañamiento:

* Bateguem amb tu
* Gospel al cor...

En cuanto a nuestra vestimenta, opino como alguien ha dicho ya: los de Mataró van de negro y hay otras formaciones pequeñas que también visten de ese color... pero quizás si nos hiciésemos camisetas con el logo estampado en blanco y rojo podría quedar bien chulo y muy "corporativo".

Yo puedo pedirle a la diseñadora de la agencia (soy publicista) que nos haga unos bocetos sobre GospeL'Hearts (a falta de otro nombre con un mínimo consenso en estos momentos), y a ver qué tal.

No vamos muy sobrados de tiempo, pero si el próximo día nos vemos a las 20:00 y nos decidimos, las camisetas pueden estar listas para el gran día! (mi cuñado conoce a un par de proveedores que trabajan bien y barato, y seguro que la gente del Salamandra también tiene contactos).

Venga, compis, que este sólo proyecto acaba de empezar!

Besos, buena semana y nos vemos pronto!

Judith

Anònim ha dit...

A las buenas tardes!!
Bueno, en cuanto al nombre del coro no tengo nada más que añadir puesto que ya hay suficientes como para hacer una votación y decidirnos con el que, bajo nuestro punto de vista, nos sintamos más identificados.
En cuanto a la indumentaria, estoy con Judith. El llevar un pantalón negro y una camiseta "logada" será al final lo menos complicado, ya que si nos decidimos por un color en la parte de arriba luego habrá problemas con las tonalidades, el tipo de prenda, etc.
Pero estaba pensando antes que llevar la camiseta negra hará que nos parezcamos muchísimo a los Sclat Gospel Singers, que tb la llevan de este color y con su propio logo.
¿Qué tal si el color de la camiseta es rojo y pensamos en un logo que juegue con otros colores? (faena para Judith, que para eso se dedica a lo que se dedica.. jeje)
Creo que le daría mucha más vida, ¿no creéis?
Bueno, nada más por ahora, creo.
Un besito, gente. Hasta dentro de 15 días!
Mónica.

Anònim ha dit...

P.D. Ese Gospelut, que se identifique!!!!!!!!

Anònim ha dit...

buenas!
el rojo es el que utilizan los gospelians, por lo que he podido ver en su blog. De todas formas como ya dije ayer, yo también aportaré diseños (de hecho ya he empezado), si no os importa, a parte de que me hace "ilu" trabajo de diseñadora gráfica. Cuantas más ideas tengamos mejor no?

Montse

Anònim ha dit...

Hola a tothom,
He estat mirant els missatges. He estat uns dies sense ordinador i tenia molt per llegir. A mi GospeL'Hearts, també m'agrada però també vull llançar una proposta:
GOSPEL CORS (en catala tant es refereix al cor que batega com a gent que canta) però es perd la gràcia de L'H, encara que sempre li podriem afegir ...de l'Hospitalet.
Tot són propostes...
Isabel

Anònim ha dit...

Hola a tots,
Jo també voto per GospeL'Hearts, sobretot perquè penso que és important que L'H surti al nom (sóc molt d'Hospitalet, jo). Però les altres opcions també em semblen bones.
Respecte a la indumentària, el tema texans està clar, és el millor. I la samarreta, tant negra com vermella pot quedar molt bé amb un logo xulo (confiem en els dissenyadors plenament). El que sí que penso és que dintre del negre no hi ha tonalitats, així que segur que totes les samarretes serien iguals. Això sí, més semblants a les dels altres.
Vaja rotllo us acabo de tirar.
Feliç setmana santa per a tothom.
Mary

Anònim ha dit...

Buenas

Jo estic una mica feta un lio amb tant misatge però ens hem d'espavilar.
Per cert voldria saber que penseu de pujar amb un minibus i que també en baixi el diumenge. En principi penso que no serà molt car i ja que tot ens surt gratis suposo que no serà molta pasta.
El gospelat i jo ho mirarem pero crec que estaria bé saber quanta gent està d'acord??

Gracies i bona setmana Santa

Cristina

Anònim ha dit...

Hola de nou, sóc la Judith.

Montse, no sabia que eres dissenyadora gràfica! Així doncs, no s'en parli més, per a tu la tasca de fer el logo. Tu que coneixes el cor i la gent segur que l'encertes de ple i captes el nostre esperit. Si vols jo et dono un cop de mà amb el meu "ull publicitari" i revisem les propostes juntes :-)

Si pots fer diverses aplicacions, pensant en samarretes negres, vermelles i blanques, seria fantastic. Si el logo és prou viu podriem anar de blanc a dalt, perquè no semblaria blanc amb tot el color del logo...

Ara deixo anar una opinió que portarà cua (crec): jo no portaria texans. Digueu-me tiquismiquis, però crec que hem d'anar mudats i elegants i deixar de banda els texans. Uns pantalons negres sempre els tindrem, no? I queden més macos. Ale, ja està dit.

Finalment, crec que el minibús/autocar per pujar i baixar de Mataró és molt bona idea. Jo m'apunto (com sempre, jajaja).

Petoooooooooooons,

Ju

Anònim ha dit...

ok, judith. Estem en contacte. Però que si algú vol aportar més logos no passa rés, perquè segur que tenen estils totalment diferents.
Penso com tu respecte als texans i pantalons negres. Jo només portaria texans si la samarreta finalment fós negre, si ha de ser d'un altre color potser quedarà més "cumbaià".

Anem pensant en possibilitats, aportem idees, i podem fer un "esboç" imprès pel dimarts i així veure millor el resultat final.

Algú podria dir com van la resta de grups de la "xarxa gospel"?

M'apunto al minibús, que anirem fent "ambientillo"

Montse

Anònim ha dit...

Jo voto pel nom Gospel'Hearts, vestimenta de samarreta negra i texans (personalment m'agrada més per vestir el blanc però en plan unisex, no és millor el fosc, i també per no semblar una coral tots blanquets, no?).
Votaria per anar en tren per què en bus em marejo, però faria un esforç si tothom va en bus...
Petonassos

Anònim ha dit...

Buenaaaaaas!
Bajo mi punto de vista alquilar un minibús para un viaje tan corto no saldría a cuenta, aunque tb es cierto que no tengo ni idea de cuánto puede costar. Ya tendremos tiempo de alquilar lo que sea cuando andemos por media península haciendo bolos, no? ;p
Por mi parte, y para no liar más las cosas, tanto el nombre que elijais como el uniforme me parecerán bien, confío plenamente en nuestras estilistas personales!!

Mónica la gafitas, je.

Anònim ha dit...

Hola gent, sóc el Raül.
Uf, quants missatgets "dió mio"!
Només volia deixar clar que per la meva part SI a tot.
Tema nom: he de reconèixer que GospeL'Hearts al principi no hem feia gaire gràcia, xo ara de tant escoltar-lo em va agradant més i és un nom que s'enganxa. A més el tema de L'H dona joc.
Logo/samarreta/pantalons: Plena confiança en les dissenyadores!! jeje! I sobre la samarreta personalment preferiria negra i texans, més còmode.
Minibus: hem sembla bona idea contemplar la possibilitat, tot i que ho hauriem de parlar amb calma i sobretot aclarir qui puja, qui baixa, horaris i tot això.

Wenu, abraçades per tothom! I a descansar aquest dies!!

Raül

Anònim ha dit...

hola, hola holaaaaaaaaaaa
soc un altre gospelut i l´ideia del barret i les ulleres seria un toc diferent i personalitza´t del nostre grup

bones festes i al.leluia a tot-hom

gospelut jordi

Anònim ha dit...

Hola a tothom,
Estic d'acord amb la Mònica, em sembla que llogar un minibus per un viatge tan curt serà més lio que una altra cosa. Ara, si la Cris té ganes d'organitzar-ho, jo m'apunto... Però també podem quedar tots a l'estació de tren d'Hospitalet i anar-hi plegats, fent "ambientillo" al tren, i potser serà més fàcil...

Jordi ha dit...

Hola, sóc en Jordi, de nova incorporació al trosset dels tenors. He donat un cop d'ull als correus i he quedat empatxat.
El nom GospeL'Hearts no està malament perquè incorpora l'Hospitalet implícitament, però sona estrany si l'intentem pronunciar en català ja que té l'apòstrof (en quin idioma està escrit?).

En proposo un altre: Gospeling

Tema uniforme: m'agrada la idea de texans i camisa/samarreta negra i/o vermella.

Anònim ha dit...

Bon dia a tothom, sóc el Gospelut i m'en vaig de vacances. Que ho passeu molt bé, i feu bondat.

Anònim ha dit...

Hola Sóc la Núria de Sant Cugat, quina passada nois...realment aixó va cap a les estrelles....Crec que arribarem amunt amb totes aquestes il.lusions!!
Per cert, el nom de Gospelhearts, crec que es molt adient, voto per ell, i pel tema de les samarretes, crec que amb pantalons negres, (com diu la Judith), és molt mes elegant i amb una samarreta negre i tu toc vermell (amb el logotip nostre) quedaría super fi i marcant estil...però com que tenim les nostres dissenyadores...elles tenen el gust!!! Doncs que continui la festa i les il.lusions!!!Ah pel tema del bus, tren o cotxe..cap problema..el que es decideixi estarà bé.
Bona setmana santa!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola soc la Cristina
M'acaba de passar pel cap aquest nom:
GOSPEL'HAPPINESS

Ahí queda eso

Anònim ha dit...

Estimats companys, sóc el Ramon. Vull recordar-vos que divendres dia 11 de maig a les 22'15 esteu convidats a veure l'estrena de l'obra que fem la companyia inestable de teatre. TRAMOLA SHAKESPEARE. ROMEO I JULIETA VESRSIO 2007.0 Us esperem. Lloc. Escola Patufet Sant Jordi. Rambla Marina/Avda. Carrilet.